Vijesti

pregled svih vijesti

Holandska kuća Sisak - projekt u završnoj fazi

28.06.2019.

 

Projekt prvog jedinstvenog prostora u Republici Hrvatskoj kojim će se prezentirati industrijska baština ulazi u završnu fazu. „Info centar industrijske baštine – Holandska kuća“ ukupne vrijednosti 29,3 milijuna kuna nalazi se u visokoj fazi dovršenosti. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskih  strukturnih i investicijskih fondova u iznosu od 19,9 milijuna kuna čime su obuhvaćeni troškovi za rekonstrukciju i dogradnju Holandske kuće te postav industrijske baštine kojim će se na jedin...

VIŠE

"Kuća za dvoje" - dom na Perjavici

28.07.2014.

 

Prošlog smo tjedna posjetili arhitekta Bogdana Budimirova u novom domu na Perjavici – „Kući za dvoje“, za koju je studije započeo krajem šezdesetih, a sada je pred useljenjem.

U obilasku te pasivne kuće od prefabriciranih elemenata – drvene konstrukcije u betonskoj ljusci, s Budimirovim smo razgovarali o elementima sistemskog dizajna u malom mjerilu, antropološkom pristupu u razumijevanju i planiranju izgrađenog prostora, odnosno o razumi...

VIŠE

ASIZ_odmak od klasičnog sustava

16.04.2019.

 

AISZ je građevina unutar odgojno obrazovnog kompleksa predviđenog s tri građevine. Osim već izgrađene škole, predviđena je još i izgradnja Hrvatske osnovne škole te dječjeg vrtića. Projekt AISZ i kompleks kao cjelina prvonagrađeni su rad na arhitektonsko-urbanističkom natječaju održanom u 2015. godini.

više možete pročitati na lin...

VIŠE

AISZ Dobro došli u najbolju školu u Hrvatskoj

13.11.2018.

 

Zgrada Američke međunarodne škole u Zagrebu (AISZ), sagrađena je od nule do useljenja za rekordnih 13 mjeseci, koštala je 14,7 milijuna eura, pohađaju je djeca iz 37 različitih zemalja, a mi smo među prvima prošetali njenim hodnicima

članak možete pročitati ovdje

Članak

VIŠE

Američka Međunarodna škola_početak radova

11.09.2017.

 

11.09.2017. službeno su započeli radovi na izgradnji Američke međunarodne škola u Zagrebu (AISZ). Izvođači radova su Teh-gradnja i Projektgradnja.

Link

VIŠE

Donji Prečac_stanovi za prodaju

03.11.2016.

 

u izgradnji je niska stambeno poslovna građevina na lokaciji k.č.br. 4675, k.o. Maksimir nalazi se na križanju postojećih javnih prometnih površinaUlice Jordanovac i Donji prečac, i to sjeverno od Donjeg prečca i istočno od Jordanovca.

Završetak izgradnje planira se 01.09.2017. godine.

više o projektu možete vidjeti ovdje

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se javite.

VIŠE

ZOOLOŠKI VRT GRADA ZAGREBA - OTVORENJE

16.10.2016.

 

U sklopu modernizacije, među ostalim, izgrađeni su volijera za afričke ptice, kompleks Madagaskar s nastambom za madagaskarske životinje i suvenirnicom, glavni ulaz u Vrt, nastamba za dalmatinske pelikane, Edukacijski centar te restoran s vidikovcem i odmorište. Obnovljeni su Lavlji most i kip Napuljskog ribara. Izgradnjom Darwinova i Ribareva mosta prema Labuđem otoku i njegovim uređenjem Zoološki se vrt prvi put nakon 1930. godine proširio na dodatnu površinu.

V...

VIŠE

Životopisi

07.10.2016.

 

od sada svoje molbe za posao i životopise možete slati na e-mail: zivotopisi@teh-gradnja.hr

VIŠE

UHA objavila nominacije za godišnje nagrade ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2014.

14.11.2014.

 

Udruga hrvatskih arhitekata objavila nominacije za godišnje nagrade ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2014.

Teh-gradnja je izvodila garđevinsko-obrtničke i instalaterske radove na izgradnji dječjeg vrtića Kajzerica čije je projektantsko ostvarenje u nominaciji za nagradu Viktor Kovačić za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva.

VIŠE

SRC Svetice

26.02.2014.

 

gradonačelnik Milan Bandić otvorio radove na SRC Svetice.

VIŠE

Trg Kutina

21.01.2014.

 

na stranicama vizikultura.hr izišao je članak uređenju trga u Kutini.

Članak možete pročitati ovdje

VIŠE