Vijesti

pregled svih vijesti

Covid-19

16.03.2020.

 

 Poštovani,

obzirom na situaciju sa širenjem koronavirusa u Hrvatskoj i u svijetu te slijedeći preporuke WHO, Ministarstva zdravstva RH i primjer ostalih internacionalnih i lokalnih tvrtki u okruženju, obavještavamo Vas da smo zbog novonastale situacije onemogućeni, zbog poremećaja u prometu roba i usluga, dobavljati naručene materijale i robu iz uvoza, u dogovorenim rokovima za naša gradilišta.

Obavještavamo Vas da djelatnici naše tvrtke redovito dolaze na posao.

Teh-...

VIŠE

Split_Hrvatski dom-radovi pri kraju

30.11.2019.

 

Radovi na uređenju Hrvatskog doma u završnoj su fazi, što znači da će Split i Splićani uskoro dobiti novo-staro mjesto u središtu grada – dom kulturnih, umjetničkih i društvenih zbivanja.

Secesijska zgrada iz 1908. godine novo je ruho, na oduševljenje građana, obukla ovog ljeta kada su završeni radovi na vanjskoj fasadi, a upravo su pri kraju i uređenje glavne koncertne dvorane i ostalih pratećih prostorija.

Hrvatski dom u Tončićevoj ulici sa svojim je suradnicima i izvođačim...

VIŠE

Obnova hotela Knopp

24.02.2020.

 

Potpisanim Ugovorom s izvođačem radova, tvrtkom TEH-GRADNJA iz Zagreba, započinje rekonstrukcija i dogradnja postojeće zgrade Hotela Knopp u Zagrebačkoj ulici.....

...Autor projekta Klastera kulture Hotela Knopp je arhitekt Tihomil Matković, koji je osim rekonstrukcije starog dijela predvidio i dogradnju suvremenog dijela koji će se uklopiti u ambijent.

Ugovor su potpisali Marin Piletić, gradonačelnik Grada Novske i Ilija Beara, direktor tvrtke TEH-GRADNJA iz Zag...

VIŠE

Botanički vrt - sjenata šetnica

23.10.2019.

 

Novost je i da će Sjenata šetnica imati dva nova ulaza u Botanički vrt, a mi se jedva čekamo ondje prošetati

Iako je dovršetak famozne Sjenate šetnica Botaničkog vrta u Zagrebu bio najavljen još za proljeće 2019. tek sada smo dobili uvid u njezin final. No, do njezinog službenog otvorenja morat ćemo se ipak strpjeti još koji tjedan, kaže nam u telefonskom razgovoru dr.sc. Vanja Stamenković, stručni savjetnik i zamjenik voditeljice Botaničkog vrta PMF-a u Zagrebu.

“Evo, nakon ...

VIŠE

Hrvatski dom - Split

23.08.2019.

 

Samo rijetki prolaznici Tončićevom ulicom mogli su svjedočiti događaju koji se može nazvati kulturnim događajem desetljeća splitske kulture: potiho je skinuta skela s gornjeg dijela obnovljene fasade Hrvatskog doma, secesijske građevine podignute 1908. godine prema projektu arhitekta Kamila Tončića.

Nitko se ne sjeća starog izgleda ove lijepe zgrade na pragu Veloga Varoša izgrađene sa svrhom da okuplja splitska narodnjačka kulturno-umjetnička i sportska društva; talijan...

VIŠE

Holandska kuća Sisak - projekt u završnoj fazi

28.06.2019.

 

Projekt prvog jedinstvenog prostora u Republici Hrvatskoj kojim će se prezentirati industrijska baština ulazi u završnu fazu. „Info centar industrijske baštine – Holandska kuća“ ukupne vrijednosti 29,3 milijuna kuna nalazi se u visokoj fazi dovršenosti. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskih  strukturnih i investicijskih fondova u iznosu od 19,9 milijuna kuna čime su obuhvaćeni troškovi za rekonstrukciju i dogradnju Holandske kuće te postav industrijske baštine kojim će se na jedin...

VIŠE

"Kuća za dvoje" - dom na Perjavici

28.07.2014.

 

Prošlog smo tjedna posjetili arhitekta Bogdana Budimirova u novom domu na Perjavici – „Kući za dvoje“, za koju je studije započeo krajem šezdesetih, a sada je pred useljenjem.

U obilasku te pasivne kuće od prefabriciranih elemenata – drvene konstrukcije u betonskoj ljusci, s Budimirovim smo razgovarali o elementima sistemskog dizajna u malom mjerilu, antropološkom pristupu u razumijevanju i planiranju izgrađenog prostora, odnosno o razumi...

VIŠE

ASIZ_odmak od klasičnog sustava

16.04.2019.

 

AISZ je građevina unutar odgojno obrazovnog kompleksa predviđenog s tri građevine. Osim već izgrađene škole, predviđena je još i izgradnja Hrvatske osnovne škole te dječjeg vrtića. Projekt AISZ i kompleks kao cjelina prvonagrađeni su rad na arhitektonsko-urbanističkom natječaju održanom u 2015. godini.

više možete pročitati na lin...

VIŠE

AISZ Dobro došli u najbolju školu u Hrvatskoj

13.11.2018.

 

Zgrada Američke međunarodne škole u Zagrebu (AISZ), sagrađena je od nule do useljenja za rekordnih 13 mjeseci, koštala je 14,7 milijuna eura, pohađaju je djeca iz 37 različitih zemalja, a mi smo među prvima prošetali njenim hodnicima

članak možete pročitati ovdje

Članak

VIŠE

Američka Međunarodna škola_početak radova

11.09.2017.

 

11.09.2017. službeno su započeli radovi na izgradnji Američke međunarodne škola u Zagrebu (AISZ). Izvođači radova su Teh-gradnja i Projektgradnja.

Link

VIŠE

Donji Prečac_stanovi za prodaju

03.11.2016.

 

u izgradnji je niska stambeno poslovna građevina na lokaciji k.č.br. 4675, k.o. Maksimir nalazi se na križanju postojećih javnih prometnih površinaUlice Jordanovac i Donji prečac, i to sjeverno od Donjeg prečca i istočno od Jordanovca.

Završetak izgradnje planira se 01.09.2017. godine.

više o projektu možete vidjeti ovdje

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se javite.

VIŠE

ZOOLOŠKI VRT GRADA ZAGREBA - OTVORENJE

16.10.2016.

 

U sklopu modernizacije, među ostalim, izgrađeni su volijera za afričke ptice, kompleks Madagaskar s nastambom za madagaskarske životinje i suvenirnicom, glavni ulaz u Vrt, nastamba za dalmatinske pelikane, Edukacijski centar te restoran s vidikovcem i odmorište. Obnovljeni su Lavlji most i kip Napuljskog ribara. Izgradnjom Darwinova i Ribareva mosta prema Labuđem otoku i njegovim uređenjem Zoološki se vrt prvi put nakon 1930. godine proširio na dodatnu površinu.

V...

VIŠE

Životopisi

07.10.2016.

 

od sada svoje molbe za posao i životopise možete slati na e-mail: zivotopisi@teh-gradnja.hr

VIŠE

UHA objavila nominacije za godišnje nagrade ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2014.

14.11.2014.

 

Udruga hrvatskih arhitekata objavila nominacije za godišnje nagrade ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2014.

Teh-gradnja je izvodila garđevinsko-obrtničke i instalaterske radove na izgradnji dječjeg vrtića Kajzerica čije je projektantsko ostvarenje u nominaciji za nagradu Viktor Kovačić za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva.

VIŠE

Trg Kutina

21.01.2014.

 

na stranicama vizikultura.hr izišao je članak uređenju trga u Kutini.

Članak možete pročitati ovdje

VIŠE