PETRINJA: Dogradnja dvorane u Osnovnoj školi Mate Lovraka privodi se kraju

U tijeku je montaža sanitarnih čvorova i garderobe, završno asfaltiranje vanjskih površina oko dvorane te parketarski radovi u samoj dvorani Pročitaj više na 044Portal.hr: https://044portal.hr/petrinja-dogradnja-dvorane-u-osnovnoj-skoli-mate-lovraka-privodi-se-kraju/

Nakon održanog sastanka nositelja projekta “Rekonstrukcija Osnovne škole Mate Lovraka – dogradnja školske sportske dvorane” utvrđeno je da se radovi izvode planiranom dinamikom i da su u završnoj fazi.

Sastanku su nazočili predstavnik izvođača radova direktor tvrtke Teh-Gradnja Ilija Beara, predstavnica investitora Grada Petrinje Vlasta Vuglec te nadzora SOR-ing Rajko Kolarić koji su ujedno obišli gradilište. Kako su mogli posvjedočiti, u tijeku je montaža sanitarnih čvorova i garderobe, završno asfaltiranje vanjskih površina oko dvorane te parketarski radovi u samoj dvorani.

Inače, projekt dogradnje školske sportske dvorane najveći je projekt Grada Petrinje u smislu visine financijskih sredstava povučenih iz EU fondova, u smislu značaja koji će objekt imati za cijelu zajednicu, ali i po visokim standardima gradnje koja je započela prije potresa, nastavljena tijekom potresa i finalizirana bez ikakvih oštećenja objekta nakon godinu dana od dva katastrofalna potresa.

Pročitaj više na 044Portal.hr: https://044portal.hr/petrinja-dogradnja-dvorane-u-osnovnoj-skoli-mate-lovraka-privodi-se-kraju/